Leer alles wat je moet weten om een geweldig, lekker en biologisch zuurdesembrood te bakken in je eigen keuken.

Tijdens deze praktische cusus met een flinke portie theorie ontdek je wat er nodig is om zuurdesembrood en focaccia te maken.

Op voorraad



Leer alles wat je moet weten om een gewe...

Jan Baeten

Deze workshop bevatte meer dan ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken.

Miet Misselyn

Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal.

Natalie Bertrand

Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werken zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen. Ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"